LA COMMUNAUTE :Fidèles et fraternels à jamais... Index du Forum
 
 
 
LA COMMUNAUTE :Fidèles et fraternels à jamais... Index du ForumFAQRechercherS’enregistrerConnexion

Help... Movie keeps going "Black"

 
Poster un nouveau sujet   Répondre au sujet    LA COMMUNAUTE :Fidèles et fraternels à jamais... Index du Forum -> Imladris -> Entre nous
Sujet précédent :: Sujet suivant  
Auteur Message
jamespotter


Hors ligne

Inscrit le: 17 Mai 2018
Messages: 5
Masculin

MessagePosté le: Mer 30 Mai - 14:20 (2018)    Sujet du message: Help... Movie keeps going "Black" Répondre en citant

Hello,


Ever since 10.3.2, I'll load in my movie and work for a while and then it will only show black.  I see the thumbnail in the time line.. but with some weird black areas but in the play back windows, black.  I can reload the sequence and it will work (until it doesn't) I can reload the movie and it'll work (until it doesn't)I'm using .mov like I always have with no problem.  OS 10.11.6



Please help


I didn't find the right solution from the internet.


References: 
https://www.logicprohelp.com/forum/viewtopic.php?t=132986
Creative video advertising studio


Thanks


Revenir en haut
Publicité






MessagePosté le: Mer 30 Mai - 14:20 (2018)    Sujet du message: Publicité

PublicitéSupprimer les publicités ?
Revenir en haut
Montrer les messages depuis:   
Poster un nouveau sujet   Répondre au sujet    LA COMMUNAUTE :Fidèles et fraternels à jamais... Index du Forum -> Imladris -> Entre nous Toutes les heures sont au format GMT + 1 Heure
Page 1 sur 1

 
Sauter vers:  

Index | Panneau d’administration | creer un forum | Forum gratuit d’entraide | Annuaire des forums gratuits | Signaler une violation | Conditions générales d'utilisation
Template lost-kingdom_Tolede created by larme d'ange
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Traduction par : phpBB-fr.com